• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з талановитим художником Владом Задворським «Обличчя міста мого»

Зустріч з талановитим художником Владом Задворським «Обличчя міста мого»

2014-11-17

/Files/images/zadvorskiy/1_ytr.jpg

Приємний подарунок чекав на всіх шанувальник прекрасного 17 листопада в читальній залі центральної районної бібліотеки. Саме тут відбулася презентація творчої художньої портретної галереї нашого земляка, художника Владислава Олександровича Задворського «Обличчя міста мого».

/Files/images/zadvorskiy/2_ytg.jpg

Шлях молодого художника змалечку і до сьогодення у праці, наполегливості, сумлінні. За плечима гарна професійна школа: Шполянська ДШМ, Шевченківська художня школа для обдарованих дітей, що на Звениродщині, Київська дитяча художня школа ім. Т.Г. Шевченка, Національна академія архітектури і мистецтва. Участь у різноманітних конкурсах, виставках, форумах, фестивалях, де отримував дипломи , грамоти, цінні подарунки і схвальні відгуки членів комісій та поціновувачів творчості.

/Files/images/zadvorskiy/3_iuj.jpgОбдарування Владислава багатогране, він володіє здатністю реалізувати себе в різних видах і жанрах образотворимого. Він пише пейзажі, портрети, натюрморти. Є в доробку графіка, акварель, композиційний живопис. Останні 5 років займався розписом храмів на Одещині і місті Києві.

/Files/images/zadvorskiy/4_okj.jpg

На зустрічі талановитого шполянина привітали заступник голови райдержадміністрації Ольга Шпиця, яка є свідком його творчого росту, адже його виставки в бібліотеці проводяться періодично, як становлення особистості художника. Коли Владику було 11 років відбулася його перша виставка в дитячому парку, Ольга Іванівна нагороджувала його путівкою до Міжнародного дитячого табору «Артек». З вітальним слова до художника звертались начальник відділу культури і туризму Дмитро Вовк, директор ЦБС Наталя Мазур, вчитель батьків Владислава, художник Олександр Близнюк з міста Городище, творчі жителі села Лебедин Іван Коливай та Таїсія Галата, перший вчитель по класу живопису Шполянської ДШМ Віталій Вовк. Із вуст рідної неньки Ольги Іванівни почув побажання щасливої життєвої і творчої долі.

Якщо дух творчості художника проник у вашу душу, то це запам’ятається надовго.

/Files/images/zadvorskiy/5_trf.jpgЗапрошуємо всіх бажаючих на виставку портретів «Обличчя міста мого» до 30-річного ювілею художника із Шполи Владислава Олександровича Задворського.

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi