До дня боротьби зі СНІДом

2014-12-01

/Files/images/snd/1_red.jpg

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

1 грудня, до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, районна бібліотека разом з працівниками Товариства Червоного Хреста організували експрес-інформацію для старшокласників міської школи №3-гімназії.

/Files/images/snd/2_edf.jpg

Лікар кабінету формування здорового способу життя Тетяна Набережна провела бесіду, в якій застерегла учнів про підступність хвороби, можливість захворюваності на ВІЛ та СНІД, наголосили на тому, якою є страшна статистика захворюваності. При розмові з учнями використовувались відеоролики про запобігання небезпечної хвороби, методи профілактики.

Працівник товариства Червоного Хреста провела з учасниками заходу вікторину, для закріплення знань отриманих під час бесіди.

/Files/images/snd/3_edf.jpg Бібліотекар відділу обслуговування ЦРБ Надія Чех провела огляд літератури «За здоровий спосіб життя», ознайомила учнів з друкованою продукцією, яку можуть використовувати читачі районної бібліотеки.

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi