• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

2013-12-05

/Files/images/3_fvc.JPG

Матусівська сільська бібліотека організувала спільні заходи разом зі школою до До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, такі заходи відбулися 3-4 грудня.
Бесіду з учнями провела медсестра Галина Горя. Вона відзначила, що поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб. Особливо небезпечні ВІЛ і його кінцева стадія СНІД. СНІД – особливо небезпечна хвороба, смертельна для людини.
/Files/images/2_kjn.JPG

Учні школи створили живу червону стрічку, що є емблемою боротьби зі СНІДом, а також виготовили плакати «Жертви СНІДу» та «Стоп! СНІД» , на яких в коротко висловили свої думки і ставлення до проблеми.
4 грудня відбувся тематичний вечір «Світло згаслих зірок». Вчитель –організатор Тетяна Гончаренко розпочала захід і розповіла про небезпеку поширення страшного захворювання. В своєму виступі учні 11 класу Діма Климентій і Крістіна Шевченко познайомили присутніх з історією виникнення і поширення чуми ХХ століття, про те, що хвороба вразила навіть всесвітньо-відомих представників артистичного бомонду. Михайло Бойко і Інна Берестова присвятили свій виступ Фредді Меркюрі. Він уособлював собою, починаючи з середини 70-х, величезний феномен рок-музики - групу "Куїн".
Бібліотекар Надія Коваль підготувала інформаційний куточок літератури « Не стань на стежку біди…»
На закінчення заходу прозвучала пісня «Живи» у виконанні ученів Каті Мигути, Насті Криворучко і вчителя Тетяни Полтавець.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi