Жіноче серце сповнене любові

2015-03-10

/Files/images/vodyano/1_yuj.jpg

8 Березня працівники сільського Будинку культури та бібліотеки, учні та вчителі Водянської школи організували свято присвячене Міжнародному жіночому дню 8 Березня.

Весняний настрій своїм мамам і бабусям подарував дитячий садок "Калинка". Недаремно кожна людина в душі почуває себе дитиною, тому що дивлячись з яким ентузіазмом виконують діти пісні, хочеться і самому опинитись на їхньому місці. Немає більшого щастя на землі коли тобі всміхаються діти, а особливо коли дарують подарунки, зроблені своїми руками. Близьких людей привітали учні школи, різноманітними номерами здивували гостей свята. Були і сумні пісні про маму і веселі сценки про приготування страв в домашніх умовах дітьми та веселих персонажів «кумів». Директор Водянського навчального закладу Олексій Черяков привітав присутніх жінок з Міжнародним жіночим днем 8 Березня та побажав миру та злагоди в кожній родині.

Концертну програму продовжили працівники Будинку культури Оксана Загородня, Марина Боровик та бібліотекар Леся Солдатенко, які подарували персональні музичні вітання учителям та гостям свята.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi