• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Літературна година «Прочитаймо разом Кобзаря»

Літературна година «Прочитаймо разом Кобзаря»

2015-03-10

/Files/images/8_bereznya/2_iuj.jpg

/Files/images/8_bereznya/3_oik.JPG6 березня, напередодні дня народження Тараса Шевченка працівники Лебединських сільських бібліотек Валентина Гаврих та Тетяна Клименко організували в бібліотеках літературну годину «Прочитаймо разом Кобзаря». Учні Лебединських шкіл №1, №2 та №3 готувались до свята, вони захоплено читали улюблені твори Кобзаря, разом з працівниками бібліотек знайомились з невідомими досі для них творами поета, розглядали ілюстрації до них.

/Files/images/8_bereznya/1_ytr.jpgПрацівники бібліотек ознайомили учнів з постійно-діючою книжково-ілюстративною виставкою «Шевченко - Великий Кобзар України», яка розповідає про життєвий і творчий шлях Великого Кобзаря.

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. До них належить ім’я великого поета Тараса Григоровича Шевченка./Files/images/8_bereznya/5_ytr.JPG

/Files/images/8_bereznya/4_iku.jpgЙого твори житимуть вічно. Ми вчимося у Тараса за допомогою його поезії шанувати і любити рідну землю, рідний народ , любити Україну, як любив її поет.

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi