• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відзначення Дня захисту дітей у Василькові

Відзначення Дня захисту дітей у Василькові

2015-06-02

Нехай у світі спокій буде.

Сьогодні! Завтра! Назавжди!

І хай літають завжди журавлі,

і колоски видзвонюють налиті ,

ми за те,щоб мир був на землі

для всіх дітей у всьому світі…

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. У Василькові це свято поєднали з відкриттям пришкільного табору відпочинку. Вчителі разом з працівниками культури організували чудове свято для дітей початкових класів. Зал Будинку культури прикрасили кольоровими стрічками, кульками та дитячими малюнками. Ведучі Яна Майстренко та Фатіма Захарчук вели свято. Діти співали, танцювали та декламували вірші.

Вчитель правознавства Людмила Скляр, у мультиплікаційні формі ознайомила всіх присутніх з правами дітей. Все це демонстрували на екрані. Дітей привітали: директор школи Наталія Мотрич, директор СБК Ігор Кураш та пісенне привітання «А сорочка мамина» пролунало у виконанні Людмили Шпоньки .

На святі прозвучали пісні «Хвостики-метелики», «Квітуча Україна», «Сад молодий», «Рідна мова», «Україно моя», « На нашій Україні», «Бажаєм щастя і добра» у виконанні : Яни Майстренко, Фатіми Захарчук, Даші Мироненко, Наталії Лихенко, Тані Бакалини,Оксани Фуркало. Найменша учасниця Софійка Фуркало виконала пісню – «Котики» разом з ансамблем дівчат 5-го класу. Твори на гітарі виконували Назар Невмивака та Олександр Шквиря, вірші декламували Анжеліка Лещенко, Максим Торба, Артем Кривуля.

Ми всім їм бажаємо щастя, усім: і чужим і своїм, і щасливим і нещасним, і радісним і сумним, і багатим і бідним. Давайте будемо пам'ятати, що допомагаємо дітям ставати людьми, а тим, ким вони стануть, залежить і від нас дорослих.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi