• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Наталя Мазур директор Шполянської ЦБС переможець обласного конкурсу «Пані директорка 2015»

Наталя Мазур директор Шполянської ЦБС переможець обласного конкурсу «Пані директорка 2015»

2015-06-17

/Files/images/pan/1_yuh.jpg

17 червня в обласній бібліотеці проведено конкурс професійної майстерності «Пані директорка 2015». Організували цей конкурс обласна універсальна наукова бібліотека імені Тараса Шевченка, обласна бібліотека для юнацтва ім.Василя Симоненка, обласна бібліотека для дітей, а її учасниками були директори ЦБС.

/Files/images/pan/2_red.jpgДомашнє завдання для конкурсантів було: фотографія учасниці з книгою в руках за сюжетом класичного твору, що буде відповідати постаті головної героїні; флаєр , або рекламна листівка про інноваційні послуги бібліотеки. Кожна учасниця конкурсу мала переконати всіх, виклавши основні 5 причин, щоб завітати в бібліотеку. Були й інші конкурси, серед яких конкурс вболівальників та «Світ моїх уподобань та захоплень».

/Files/images/pan/3_ytf.jpgНаш директор, Наталя Мазур прекрасно впоралась з усіма завданнями , які потрібно було виконати конкурсантам. Особливо, прискіпливе журі, оцінили роботи створені руками майстрині – вишивка бісером. Конкурс вболівальників теж додав очки до підсумків конкурсу. А головні критерії анкети учасниці: життєве кредо «Все тримається на любові» та професійне «Стався до людей так, як хочеш щоб вони ставились до тебе», - переконали журі у компетентності нашого директора, де вона виділилась в конкурсах «Кампанія з адвокації», «Чому саме я стала директором ЦБС».

/Files/images/pan/4_edf.jpg Наталя Миколаївна стала переможницею конкурсу «Пані директорка – 2015» у номінації «Пані талант».

Колектив працівників районної бібліотеки щиро відають директора Шполянської ЦБС з перемогою та бажають нових професійних здобутків на бібліотечній ниві.

/Files/images/pan/5_uyh.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi