• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Професійне свято відзначили працівники Шполянської ЦБС

Професійне свято відзначили працівники Шполянської ЦБС

2015-10-02

/Files/images/bbloteka/1_ytg.jpg

Вам вітання якнайкращі
Подарує хай весь світ.
І сама чарівна Осінь
Принесе хай вам привіт.
Зі святом вас вітають
нині
Щиро, дзвінко від душі
Хай відчують в серці свято
Бібліотекарі усі.

2 жовтня в актовій залі районної бібліотеки відбулося зібрання працівників Шполянської централізованої бібліотечної системи. Адже це особливий день для тих, хто книгу любить, поріднився з нею. Нинішнє свято – це данина шани всім, хто навічно прикипів серцем і душею до храму Книги. В залі зібрались люди, об'єднані однією спільною справою, однієї турботою, одним бажанням – Дарувати людям радість! І хай банальні скептики не вбачають у нашій професії надважливості, та все ж, ми пишаємось нею.

/Files/images/bbloteka/2_iuj.jpgБудь-яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не виняток і наш день.З нагоди професійного свята, Всеукраїнського дня бібліотек працівників вітали Володимир Потапенко, голова райдержадміністрації; Ольга Шпиця, заступник голови райдержадміністрації; Ірина Яценко, виконувач обов’язків начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації; Наталя Мазур, директор ЦБС, завідуюча методичним відділом Світлана Дуженко./Files/images/bbloteka/4_ikj.jpg/Files/images/bbloteka/3_iku.jpg

Працівники районної бібліотеки, привітали всіх і кожного зокрема зі святом коротким відео зверненням. На святі було підведено підсумки районного конкурсу «Я - Бібліостильна», який проходив в трьох номінаціях «Шполяночка-Бібліоселфі», «Прояви себе в бібліотеці» та «Бібліоприкол». За одностайним рішенням журі конкурсної комісії переможцем визнано бібліотекаря Лебединської сільської бібліотеки-філіалу №1 Гаврих Валентину Олексіївну.

/Files/images/bbloteka/5_ikj.jpg

Завдяки профспілковому комітету працівників бібліотек та спонсорської допомоги підприємця Віктора Сушка, в цей день для бібліотекарів було організовано екскурсію до м.Вінниці.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi