• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Шполянські бібліотеки учасники Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна»

«Шполянські бібліотеки учасники Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна»

2015-09-22

/Files/images/gero/IMG_1225.jpg

22 вересня працівники районної бібліотеки передали книги для воїнів військових частин Збройних Сил України. Така організаційна робота проводиться не вперше. Працівники Шполянської ЦБС долучились ще в квітні до Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна», яка ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців. У ході проведення Акції працівники бібліотек збирають та передають до бібліотек військових частин Збройних Сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил.

Цього разу було зібрано й передано 80 книг для воїнів-земляків, які несуть службу в Донецькій області, Володарського району, зокрема в Волновасі та Маріуполі. Книги й цього разу передасть воїнам, учасникам АТО депутат міської ради Вячеслав Кишінько, який часто відвідує наших земляків. З його розповіді ми дізнались, що книги він передає священникам, які несуть службу разом з воїнами, вони ж одночасно являються і психологами й бібліотекарями.

З початку акції книги збирали працівники бібліотек та читачі: районної бібліотеки, Васильківської сбф, Сигнаївської сбф, Товмацької сбф, Матусівської сбф, Лебединськоі сбф №1, 2, Мар’янівської сбф, Сердегівської сбф, Соболівської сбф, Веселокутської сбф, Лозуватської сбф, Іскренської сбф, Буртянської сбф.

Ація продовжується, просимо долучатись до акції всіх читачів бібліотек.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi