• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вшанування учасників АТО в день Збройних Сил України

Вшанування учасників АТО в день Збройних Сил України

2015-12-04

/Files/images/ato/1_uyt.jpg

4 грудня в актовій залі районної бібліотеки вшановували військовослужбовців – учасників Антитерористичної операції. Ще рік тому День Збройних Сил України був одним із низки професійних свят. Нині ж він набуває особливого значення.

/Files/images/ato/2_ytf.jpgТак сталося, що цьогорічне свято ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Сьогодні військовослужбовці Збройних Сил України, учасники АТО відстоюють незалежність і територіальну цілісність на Сході країни, демонструючи високий професіоналізм, патріотизм та безмежну відданість Україні. Саме від цих героїчних людей - офіцерів, військовослужбовців за контрактом, бійців, призваних при мобілізації, залежить доля і майбутнє нашої країни. Щодня в непростих бойових умовах, під кулями і «Градами» терористів та іноземних найманців, ціною власних життів військовослужбовці рятують мирних мешканців Донбасу. Наші земляки показали, що здатні не лише захистити Україну, а й зберегти життя мирних громадян, допомогти мешканцям Луганської і Донецької областей, які потерпають від свавілля терористів. Недарма звільнені міста і села зустрічали наших військовослужбовців, як справжніх героїв-визволителів. На превеликий жаль, 23-ю річницю Збройних Сил України ми зустрічаємо із непоправними втратами.

Тож, загиблих героїв-земляків вшанували хвилиною мовчання. Ми схиляємо голови перед героями, які віддали життя, виконуючи священний обов’язок перед українським народом.

/Files/images/ato/3_iuy.jpgЗапрошених гостей на святі вітали: Ольга Шпиця, заступник голови райдержадміністрації; Олександр Кузуб, голова районної ради; Сергій Кравченко, голова міста. За бездоганну службу, зразкове виконання службового обов’язку, значний внесок у справу захисту незалежності та недоторканості держави під час проведення АТО та з нагоди 23-ї річниці ЗСУ воїнам Антитерористичної операції керівники району та військовий комісар вручили Почесні грамоти.

Палко аплодували гості свята, коли звучали пісенні вітання від працівників районного Будинку культури: чоловічого вокального квартету «Срібна підкова», Даші Меркотан, Антоніни Рашевської.

Ведучий заходу Анатолій Міцкенвич, від іменем всіх присутніх подякував всім шановним військовослужбовцям, хто в знаходився в цьому залі, подякував і передав щирі вітання тим, хто сьогодні знаходиться на Сході нашої держави і боронить наші кордони, захищає гідність і честь всього українського народу.

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi