• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В районній бібліотеці організували «Клуб ЧАЮ»

В районній бібліотеці організували «Клуб ЧАЮ»

2016-03-02

/Files/images/chay/значок-вектора-чашки-зе-еного-чая-36189490.jpg

І солодкий, і гіркий

Чай духмяний, запашний.

Хворобу зцілить, і як на те

Навіть втомупрожене.

Сил новихвіндодає,

Друзів всіх за стіл зове…

І з подякою весь світ

Славить чудо-еліксир!

/Files/images/chay/1.jpg2 березня, напередодні свята всіх жінок 8 Березня, в актовій залі районної бібліотеки проведено перше засідання учасників «Клубу ЧАЮ». Ідея створення такого клубу в бібліотеці виникла в директора Наталі Мазур, та обговорювалась не одноразово з працівниками. Адже потреба збиратись однодумцям, в приємній атмосфері за чашечкою ароматного напою об’єднує ту чи іншу аудиторію, тобто користувачів бібліотеки, які мають однакові інтереси з того чи іншого питання.

/Files/images/chay/2.jpgПрацівники районної бібліотеки, це в основному переважна більшість жінки, постійно працюють над вдосконаленням роботи по обслуговуванню користувачів. Відшукують нові форми спілкування з читачами, прислуховуються до їх порад і пропозицій. І от напередодні жіночого свята вирішили зібратись за чашечкою ароматного напою, щоб дізнатись від своїх колег про цей чудовий напій, поділитись своїми знаннями та досвідом приготування кожною господинею за рецептами тільки їй відомими.

Скільки на землі народів, скільки ж і звичаїв. Та цей існує майже у всіх. Це звичай споживати напій, який готують із рослин і який має дуже приємний смак і аромат, може втамувати спрагу, знімає втому і має цілющі властивості.

Найпоширенішими, найулюбленішими для всього населення нашої планети були і залишаються: чай, кава і какао. Найбільше прихильників завоював чай, якому сьогодні і присвячено цей захід. Чай підсилює дух, пом’якшує серце, знищує втому, пробуджує думку, не дозволяє поселитися ліні, освіжає тіло.

/Files/images/chay/3.jpgПрикрасило захід персональне зібрання чайників, директора бібліотеки Наталі Мазур. Експозиція виявилась надзвичайно цікавою і екзотичною.

Художник бібліотеки Ольга Задворська оформила логотип та емблему клубу, які в майбутньому будуть об’єднувати любителів чаю на їх засіданнях.

/Files/images/chay/4.jpgПрацівник Інтернет-центру Юлія Душка, разом з бібліотекарями Тетяною Матвієнко та Надією Акацат підібрали цікаві фото та відео матеріали, які демонстрували учасникам заходу, супроводжували їх розповіддю.

На перше засідання «Клубу ЧАЮ» були запрошені: Володимир Потапенко, голова райдержадміністрації ; Олександр Кузуб, голова районної ради; Ольга Шпиця, заступник голови райдержадміністрації; Лідія Татарина, заступник голови районної ради, які подякували за запрошення та схвально сприйняли ідею створення клубу.

Учасниками заходу було висловлено нові ідеї, пропозиції та побажання щодо наступних засідань клубу.

Пісенні вітання дарували працівники районного Будинку культури: Юрій Чорноус, Евгеній Лисенко.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi