Нові книги наших земляків

2016-03-14

/Files/images/ato/IMG_2735.jpg

Працівники районної бібліотеки, учасники літературної студії імені Олекси Влизька, яка діє при бібліотеці, тримають постійно на контролі видавництво нових творів наших земляків. Творчі зустрічі офіційні на засіданнях літературної студії, неофіційні зустрічі постійно дають результати. Вони пропагують нові видання наших земляків. Традиційні презентації нових видань, творчі зустрічі з авторами нових видань дають свої результати - полички районної бібліотеки поповнюються новими книгами, а користувачі мають змогу першими їх прочитати.

/Files/images/ato/IMG_2736.jpg В березні в бібліотеку передано авторами нові видання наших земляків по яких буде проведено презентацію:

- Віктора Шевчука «Як виникали і змінювались назви вулиць у Шполі». Голова районного об’єднання краєзнавців Віктор Шевчук у своєму виданні дослідив процес формування вулиць у місті Шполі, появи і зміни їх назв, в яких знайшли відображення політичні і соціально-економічні події на Шполянщині в другій половині ХІХ – на початку ХХІ століття;

- Олега Берестецького «Східний фронт. З життя солдата». Народився та провів дитячі роки в місті. Батьки проживають в Шполі, Олег Анатолієвич після навчання залишився в м.Дніпропетровську. Книгу яку він написав присвячена 25 Дніпропетровській окремій повітряно-десантній бригаді та всім військовослужбовцям інших військових частин України, які захищали, захищають та будуть захищати її незалежність та суверенітет не шкодуючи свого життя та здоров’я заради щасливого майбутнього у процвітаючій та незалежній Україні.

До 70-річчя від дня народження Михайла Слабошпицького готується великий захід - зустріч з письменником та презентація його нової книги «Велика війна 2014…Україна». Захід планується провести влітку.

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi