• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Юні читачі клубу «Чомусики» вивчали домашніх улюбленців

Юні читачі клубу «Чомусики» вивчали домашніх улюбленців

2016-02-23

/Files/images/dityacha/1.JPG

23 лютого в районній бібліотеці для дітей відбулось чергове засідання клубу «Чомусики», в складі якого учні 2-х класів ЗОШ № 1. Діти завітали разом з вчителем початкових класів Любов Михайлівною Сіренко.

/Files/images/dityacha/2.JPGЗасідання було проведено у формі години цікавих повідомлень. Тема: «Домашні улюбленці – кішки».

Справжньою несподіванкою для учнів стала поява чудового маленького кошеняти, яке майстерно зіграв учень 1-Б класу ЗОШ №2-ліцей Олексійко Душка. Маленький артист розповів віршик про котика, який любить читати книжки, танцював під веселу пісеньку «Котик-Мурчик».

Бібліотекарі Таїсія Барвінок і Тетяна Гетьман розповіли юним чомусикам, як єгиптяни приручили кішок, про столицю Італії – Рим, яка славиться чисельністю цих гарних, пухнастих тваринок, та піклуванням про них. Дізнались про унікальні властивості кішок – надприродну інтуїцію.

/Files/images/dityacha/3.JPGРозповідь супроводжувалась показом тематичних слайдів, та переглядом кумедних відеороликів про кішок.

Діти розповіли цікаві факти із життя своїх котів, подарували бібліотеці чудові малюнки своїх домашніх улюбленців та ознайомились з книгами представленими на книжковій виставці «В країні Мур-Ляндії».

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi