• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Працівники культури долучились до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Працівники культури долучились до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

2016-04-01

/Files/images/bbloteka/subotnk/5.jpg

/Files/images/bbloteka/subotnk/1.jpgГарна сонячна погода 1 квітня, сприяла учасникам Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» долучитись до прибирання території, яка прикрашає наші приміщення протягом літнього періоду.

Працівники культури наводили лад біля районного будинку культури, районної бібліотеки, кіноконцертного залу «Космос», школи мистецтв, сільських закладів культури. Такі заходи вже стали традиційними, адже вони проводяться щороку напередодні великодніх свят впродовж місяця. Працівники закладів культури прибирають від сміття прилеглі вулиці, висаджують та білять дерева й бордюри, висівають квіти.

/Files/images/bbloteka/subotnk/3.jpgТака робота зміцнює колектив, переконує, що природу треба берегти, виховувати молодь на кращих традиціях збереження природи рідного краю. В цілому, це дає позитивний результат.

Працівники культури підтримують український екологічний рух «Зробимо Україну чистою!», який бере початок від громадської ініціативи «Зробимо Київ чистим!», що виник у 2009 році, основною метою якого, є виховування у громадян дбайливого ставлення до довкілля.

/Files/images/bbloteka/subotnk/2.jpgЗ 12 березня 2015 в районі затверджено розпорядження райдержадміністрації «Про проведення в районі щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля», тож всі жителі району, та зокрема працівники культури його підтримують та активно проводять прибирання територій.

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi