• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Незвичайна ялинка в районній бібліотеці

Незвичайна ялинка в районній бібліотеці

2016-12-19

/Files/images/yalinka/3.jpg

Працівники районної бібліотеки постійно застосовують нові форми бібліотечної роботи, адже контакт з читачем, та задоволення його попиту є їх головним завданням. Вони ініціативні, завжди в творчому пошуку, добре вміють на сучасному рівні, з використанням інтернет-ресурсу організовувати заходи для користувачів бібліотеки

В передноворічних та різдвяних клопотах вони придумали та облаштували незвичайну, креативну ялинку, - завдяки їх старанням з’явилась ялинка, вміло змайстрована з улюблених книг читачів, які користуються найбільшою популярністю. Всього використано для створення такого чуда 575 книг. Ялинка із книг, розкладених в шаховому порядку ярусами, а електрична гірлянда і штучний сніг внесли необхідні штрихи для святкової атмосфери.

/Files/images/yalinka/2.jpg Новорічне "деревце" з’явилось на юнацькому відділі районної бібліотеки, адже сюди приходить переважно молодь та старші школярі, що дає можливість активізувати усю літературну і книжкову спільноту міста, переконати, що Різдво — це гарний час для читання, а завдяки таким паперовим ялинкам ще й можна урятувати справжні ялинки у лісах.

Зі святом Святого Миколая всіх вітала Наталя Мазур, директор бібліотеки, яка відмітила: «Таку незвичайну ялинку, поки що, створено тільки в нашій бібліотеці, і це приємно, що ми перші започаткували її в області. Вона привертає загальну увагу та створює новорічний настрій як у читачів, так і у співробітників бібліотеки.»

/Files/images/yalinka/1.jpgЗавітав на свято голова райдержадміністрації Володимир Миколайович Потапенко, побажав всіх гараздів берегиням бібліотек, та в своєму виступі запевнив, що й надалі буде приділятись увага розвитку бібліотечної справи, створюватиметься краса та затишок в приміщенні,забезпечуватиметься всім необхідним для повноцінного функціонування закладу, а її працівники будуть отримувати достойну зарплату, як і вимагає закон. В свою чергу працівники бібліотеки привітали його зі святом та вручили святкові сувеніри виготовлені власноруч.

Ще тільки незвичайна ялинка створювалась, а вже встигла прославитися серед користувачів бібліотеки, і шполяни із задоволенням приходять помилуватися оригінальним символом Нового року.

Новий рік - не тільки час передчуття свята, але і час експериментів! Традиційна Новорічна ялинка давно поступилася місцем більш сучасним варіантами.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi