• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Мандрівка в чарівний світ українських казок

Мандрівка в чарівний світ українських казок

2017-02-10

/Files/images/mska/1.jpg

10 лютого працівник міської бібліотеки Світлана Остапенко, в гімназії №3 організувала літературну гру «Мандрівка в чарівний світ українських казок» для учнів 2 класу, адже всі ми родом із дитинства і багато поколінь виховалося на прикладах улюблених героїв казок. І саме її величності Казці був присвячений цей захід.

Мабуть, на світі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості, показано добрі і засуджуються погані вчинки.

/Files/images/mska/2.jpgДо дітей завітали казкові герої - Червона Шапочка, Попелюшка, Колобок, Ріпка, листоноша Пєчкін. Діти відгадували загадки, відповідали на запитання казкових гостей.

З великим задоволенням хлопчики та дівчатка розповідали про улюблені казки.Найактивніші учасники заходу отримали нагороди.

Наприкінці заходу діти з задоволення познайомилися з виданнями, що були представлені на книжково-ілюстративній виставці «Райдуга казок». Було проведено огляд улюблених дитячих журналів «Малятко», «Барвінок», «В гостях у казки», «Шишкін ліс», «Яблунька». Дітки скориставшись нагодою переглянули всю підписку журналів. Було дуже цікаво діткам відгадували загадки та впізнавали героїв казок. По закінченні заходу діти із задоволенням брали книги і журнали, щоб почитати їх вдома.

/Files/images/mska/3.jpgЧитайте казки! Вони дарують нам відчуття дива і спокою. Тому добре б, щонайменше, раз у день, відволіктися від метушливої реальності й зануритися в чарівний світ казки.

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi