Чисте довкілля справа кожного

2017-04-01

/Files/images/subotnk/1 субортрпвсми.jpg

На заклик райдержадміністрації про проведення акції «За чисте довкілля», яка була оголошена 1 квітня, працівники культури району, зокрема районної бібліотекивийшли на прибирання території. Частина працівників наводили лад біля приміщення, в квітниках, на газонах, обрізали кущі, підкопували дерева, білили бордюри, інші білили дерева при в’їзді в місто та біля знаку Географічний центр України.

/Files/images/subotnk/2 суворит.jpg Зранку й протягом дня кипіла робота: всі прибирали, загрібали опале листя, замітали тротуарні доріжки, - все зібране сміття було вивезено. Охайнішими стали прилеглі території навколо кіноконцертного залу «Космос», районної бібліотеки, школи мистецтв, районного Будинку культури.

Тож, долучившись до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» шполяни , зокрема працівники культури підтримали райдержадміністрацію та провели районний суботник «Чисте довкілля справа кожного», розуміємо, що повноцінне життя людини можливе лише в умовах екологічно сприятливого навколишнього середовища. А працівники культури повинні в усьому подавати приклад всього красивого, виховувати гарні естетичні смаки, - дотримання чистоти, то вже є запорука успіху у всіх добрих намірах і починаннях.

/Files/images/subotnk/3 прибитрпав.jpgТож, до свят, що наближаються будемо прикрашати наші газони квітниками, дотримуватись чистоти та подавати приклад іншим.

Зробимо наш край чистішим і охайнішим!

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi