• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Працівники культури району щиро вітають Наталю Мазур з депутатством в міській раді об’єднаної територіальної громади

Працівники культури району щиро вітають Наталю Мазур з депутатством в міській раді об’єднаної територіальної громади

2017-05-19

/Files/images/bbloteka/kjhkjjhv.jpg

В Шполі та селі Кримки пройшли перші вибори по створенню об’єднаної територіальної громади. 16 травня 2017 року на першому пленарному засіданні І сесії міської ради вступив у свої повноваження голова міської об’єднаної територіальної громади Сергій Кравченко та обрані громадою депутати Шполянської міської ради VIII скликання по 24 округах.

Голова Шполянської міської виборчої комісії Богдан Курудз, оголосив підсумки перших виборів до Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади, на початку сесії депутати прийняли присягу та отримали посвідчення.

Приємною звісткою для всіх працівників культури району стали підсумки виборів, адже вперше за багато років, вони дали позитивний результат для представника культури - Наталії Миколаївни Мазур, директора Шполянської централізованої бібліотечної системи, яка отримала депутатське посвідчення.

Ми приєднуємось до всіх побажань, які отримує Наталя Миколаївна, бажаємо їй успіхів на депутатській ниві. Нехай ця віха діяльності додає їй наснаги та допомагає розвитку культури в новоствореній громаді. Адже її авторитет та трудові здобутки й досягнення будуть досить корисними на сучасному етапі, коли об’єднана територіальна громада тільки вступила в стадію розвитку.

Щиро бажаємо їй плідної співпраці та взаєморозуміння в депутатському корпусі, щоб її праця приносила добрі плоди для розвитку спільної партії – Шполянська громада.

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi