• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання клубу «Твоє здорорв’я» на тему: «Туберкульз небезпечний і підступний» (до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом)

Засідання клубу «Твоє здорорв’я» на тему: «Туберкульз небезпечний і підступний» (до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом)

2017-03-23

/Files/images/den_zdorovya/tvo_zdor/1 райлікавп.jpg

23 березня в читальній залі районної бібліотеки, організовано чергове засідання клубу «Твоє здоров’я» на тему «Туберкульоз небезпечний і підступний», до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом.

Мета заходу - ознайомлення з шляхами поширення туберкульозу, ознаками хвороби та її попередження, виховання у молоді почуття поваги до власного життя та оточуючих, культури поведінки, уміння вести та цінувати здоровий спосіб життя.

На захід були запрошені учні 7 класів ЗОШ №3-гімназія та учні 8 класів ЗОШ №2-ліцей.

/Files/images/den_zdorovya/tvo_zdor/2 дітшкоаллси.jpgПеред учнями виступили: голова товариства Червоного Хреста Тетяна Тимошенко; лікар-фтізіатр Тетяна Набережна, лікар кабінету формування здорового способу життя Оксана Домчук. Вони детально розповіли про причини захворювання на туберкульоз, методи та способи запобігання цієї хвороби.

Працівники бібліотеки організували перегляд літератури «Що потрібно знати про туберкульоз».

Працівники районного товариства Червоного Хреста представили виставку дитячих малюнків «Зупинимо туберкульоз в Україні. Зростаємо здоровими» та нагородили переможців цього конкурсу.

/Files/images/den_zdorovya/tvo_zdor/3 школа3гртип.jpgВікторину за даною тематикою, анкетування учасників заходу провели працівники Червогоно Хреста. Представники команд, які приймали участь у вікторині були відзначені невеличкими подарунками.

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi