• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 21 листопада – День Гідності та Свободи!

21 листопада – День Гідності та Свободи!

2017-11-21

/Files/images/antonvka/1 антгіднпот.jpg

В Антонівці ця подія не пройшла непоміченою. В сільській бібліотеці пройшов урочистий захід під назвою «Україна – країна Гідності та Свободи», який був приурочений 4-й річниці трагічних подій на Майдані.

/Files/images/antonvka/2 ковальспів.jpg На свято були запрошені учасники АТО, які з відвагою пройшли бойовий шлях на сході нашої країни. Дуже приємно, що на свято завітали гості з району: голова Шполянської РДА Володимир Потапенко, заступник голови райдержадміністрації Ольга Шпиця, працівники РЦСССДМ.

Прозвучав Гімн України, героїчний клич Слава Україні! Героям Слава! Горіла свіча пам’яті за загиблими земляками: Андрієм Тихолозом , Олександром Кондратюком, Станіславом Майоренком . У великій скорботі всі учасники зібрання схилили голови в Хвилині Мовчання.

/Files/images/antonvka/3 антгідн.jpgПатріотичного відтінку зустрічі з учасниками АТО надав диспут «Що таке гідність!», яку підготувала і провела бібліотекар Наталія Бондар . Зворушливими були пісні у виконанні Олександра Коваля, директора сільського будинку культури . Технічне оснащення заходу проводив Сергій Данілов.

Запашною була кава та смачні солодощі. Відбулась щира і відверта розмова про війну в нашій країні. Всім учасникам АТО було вручено цінні подарунки та подяки.

Організатори заходу щиро вдячні керівникам місцевих підприємств та фермерських господарств за щедру фінансову підтримку.

Після закінчення свята всі учасники зібрання відвідали могилу Сергія Майоренка та поклали квіти.

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi