• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Ярославці відзначили День Збройних Сил України

В Ярославці відзначили День Збройних Сил України

2017-12-05

/Files/images/yaroslavka/1 ярсил.JPG

5 грудня в Ярославському сільському будинку культури відбувся захід, присвячений Дню Збройних сил України, за участю самодіяльного народного ансамблю "Гайдамаки" Шполянського РБК (керівник Дмитро Вовк) та місцевих аматорів, а саме: вокального жіночого ансамблю "Водограй", соліста Анатолія Головкіна та дуету у складі Світлани Задворньої та Дмитра Вовка.

На святі були присутні учасники АТО, учні та працівники місцевого НВК та жителі села.
Метою заходу було вшанувати патріотизм і мужність громадян, які захищали та захищають демократичні цінності, права і свободу людини, національні інтереси України та її європейського вибору, прищепити любов до Батьківщини, зберегти та донести до підростаючого покоління інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ ст., розвивати бажання стати гідними громадянами України.
В ході заходу звучали пісні на козацьку та патріотичну тематику.
Щирими оплесками глядачі зустрічали колектив "Гайдамаки" на сільській сцені, адже веселі, бадьорі, талановиті учасники ансамблю справили гарне враження на глядачів та додали гарного настрою.
Сільський голова Віталій Фартушній привітав присутніх зі святом та подякував колективам за незабутні враження, отримані під час концерту.
Колектив працівників культури села виносить велику подяку всім учасникам заходу і бажає міцного здоров’я та мирного неба.

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi