До Дня Збройних Сил України

2017-12-06

/Files/images/612/1 збсил.jpg

Нехай живе козацький рід!

Йому в віках не буде переводу!

Час правнукам плекать свій родовід

І боронити землю та свободу!

Військові традиції не вмирають, доки існує сам народ, доки розвиваються його збройні сили, доки існуватиме наша держава.

З нагоди відзначення 6 грудня Дня Збройних Сил України, до світлої зали районної бібліотеки були запрошені поважні та шановні гості, герої наших неспокійних днів: ветерани Великої Вітчизняної війни; учасники війни в Афганістані та учасники бойових дій в гарячих точках; і головні учасники зібрання, наші земляки – герої АТО, справжні воїни української армії та патріоти, добровольці.

Зі словами вітання до героїв свята звернувся Юрій Козоріз, перший заступник голови райдержадміністрації за високі показники в роботі, професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України, вручив нагороди та грошові заохочення: Надії Пухлій, головному спеціалісту відділення комплектування Шполянського районного військового комісаріату; Вікторії Пилипенко, медичній сестрі Шполянської районної лікарні.

Вітали зі святом та вручали нагороди: голова Шполянської районної ради, Олександр Кузуб; заступник голови Шполянської ОТГ Віталій Плетінь.

В цей день наші земляки отримали заслужену відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції»:

Андрій Собєнніков, лейтенант запасу

Олег Говор, молодший сержант у відставці

Віктор Савчук, старший сержант запасу

Володимир Кульбачинський, старший солдат

Євгеній Маловічко, підполковник

Віктор Чайка, капітан

Ігор Осауленко, сержант

Віталій Різник, старший солдат

Констянтин Курінний, солдат

Сергій Васильченко, солдат

У виступі військового комісара Шполянського районного військового комісара Євгенія Маловічка прозвучали слова подяки, за достойну службу у лавах Збройних Сил України наших земляків, збереження миру над нашими головами. І відмітив, що першими в бій з ворогом вступили не волонтери і добровольці, яким також велике спасибі за підтримку, а солдати строкової служби, та нагородив грамотою Черкаського обласного військового комісаріату капітана Віктора Чайку.

/Files/images/612/3 српід.jpgПісенні вітання звучали у виконанні чоловічого вокального квартету Шполянського районного Будинку культури «Срібна підкова» у складі Василя Третяка, Анатолія Берестецького, Юрія Чорноуса, Євгенія Лисенка «За гетьманську булаву», «Наша Галя». Солістка Будинку школяра заспівала «Пісню на добро», юна Ірина Начос подарувала пісню «Чарівниця осінь».

На закінчення зустрічі прозвучала пісня «Нам є що захищати» у виконанні колективу «Срібна підкова».

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi