• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Софійка Чепур - переможниця конкурсу малюнку «Моя бібліотека» українського дитячого журналу «Малятко»

Софійка Чепур - переможниця конкурсу малюнку «Моя бібліотека» українського дитячого журналу «Малятко»

2017-12-06

/Files/images/612/2 малбібл.jpg

Маленькі читачі районної дитячої бібліотеки не тільки люблять читати, вони активні учасники різноманітних заходів, конкурсів і не тільки районних та обласних, а здебільшого вони ще й отримують перемоги в цих конкурсах.

6 грудня працівники районної бібліотеки для дітей вручили Софії Чепур, переможниці всеукраїнського конкурсу малюнку «Моя бібліотека» відзнаку та подарунки. До вітань долучилися і однокласники дівчинки, які були присутні на нагородженні.

/Files/images/612/1 софпер.JPGОсь уже майже 58 років незмінно приходить до осель, де зростають діти, журнал «Малятко». Стукає у віконце разом з привітною усмішкою листоноші, розгортає свої сторінки ласкавою матусиною чи татусевою рукою… І веде в чарівний світ казок, оповідань, віршів, загадок, а ще – веселих, барвистих малюнків. Журнал «Малятко» дарує багато хвилин цікавого дозвілля і допомагає розвивати творчі здібності дітлахів, пропонує прийняти участь у цікавих конкурсах своїм передплатникам.

Люблять цей журнал і читачі районної бібліотеки для дітей.

У №9 за 2017 рік редакція журналу оголосила конкурс «Моя бібліотека». Щоб прийняти у ньому участь, потрібно було надіслати розповідь про улюблену бібліотеку, яку відвідуєш, або намалювати її. Переможцям конкурсу було обіцяно подарунки від «Малятка», а також від Національної бібліотеки України для дітей, яка в цьому році відсвяткувала 50 років з часу заснування.

Учениця 5-І класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей Софійка Чепур пофантазувала на тему «Бібліотека майбутнього». І її робота була надіслана на конкурс. Члени журі гідно оцінили роботу Софії і нагорода знайшла свого переможця. Подарунком стала книга з віршами Наталки Поклад «Ластівчин привіт», вітальна листівка від редакції журналу і ювілейний календарик від Національної бібліотеки для дітей Софія відвідує дитячу школу мистецтв. Вчиться малювати та грати на гітарі. Ми бажаємо їй невичерпного натхнення і нових успіхів у житті!

Кiлькiсть переглядiв: 388

Коментарi