• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Софія Крещенко – переможець Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Рідна країна – безпечна країна: як треба поводитися на дорогах»

Софія Крещенко – переможець Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Рідна країна – безпечна країна: як треба поводитися на дорогах»

2017-12-12

/Files/images/dityacha/712/2 малсоф.jpg

Нещодавно був оголошений Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків, ініційований та організований Фондом Миколи Томенка та громадською організацією «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей» за участі Національної бібліотеки України для дітей – «Рідна країна – безпечна країна: як треба поводитися на дорогах».

Від Шполянської районної бібліотеки для дітей до Черкаської обласної бібліотеки для дітей було надіслано 20 робіт від 19 конкурсантів. Це були роботи учнів міських шкіл. Одна з цих робіт, яку виконала вихованка дитячої школи мистецтв, постійна читачка районної бібліотеки для дітей Софія Крещенко, учениця 6 – Г класу НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3-гімназія» здобула ІІІ місце на обласному етапі конкурсу. Далі її роботу було надіслано до Української асоціації працівників бібліотек для дітей.

6 грудня 2017 року на базі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» відбувся заключний підсумковий урочистий захід Всеукраїнського конкурсу читачів-дітей (малюнок) молодшого шкільного віку. В заході прийняли участь: від Фонду – Микола Томенко, Олександр Федоренко, начальник управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації – І.І.Подолянець, від Національної бібліотеки України для дітей – заступники генерального директора – Л.П.Полікарпова, Т.В.Шамаріна, генеральний директор КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», віце-президент громадської організації «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей» - М.П.Зніщенко, переможці конкурсу заключного туру та обласного туру конкурсу по Київській області, їх батьки, бібліотечні працівники Київщини.

/Files/images/dityacha/712/1 Софкреш.jpgПереможці Всеукраїнського туру даного конкурсу – Софія Крещенко (м. Шпола Черкаської області), Савенко Анастасія (м. Корюківка Чернігівської області), Скалозуб Олена (м. Бердичів Житомирської області) та переможці Київського обласного туру від ініціаторів та організаторів конкурсу отримали Грамоти, цінні подарунки.

Генеральний директор КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України М.П.Зніщенко вручив переможцям Київського обласного туруконкурсу грамоти та цінні подарунки (книги), а переможцям заключного туру Всеукраїнського конкурсу, серед яких була і Софія Крещенко, на добру згадку про перебування в Київській бібліотеці, теж подарував цікаві книги та невеличкі сувеніри.

Приємнобуло, що разом з читачами-дітьми, що стали переможцями даного конкурсу, взяли участь в урочистостях і їх мами. Для них було організовано екскурсію по бібліотеці, ознайомлено з виставкою конкурсних малюнків, проведено майстер-клас по виготовленню новорічної ялинкової прикраси «Янголятко», продемонстровано відео-презентацію «Мультфільми, які можна прочитати», а на завершення свята долучилися до «Солодкого столу чаювання».

/Files/images/dityacha/712/3 вручтом.jpgТелевізійну зйомку урочистого підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу читачів-дітей молодшого шкільного віку «Рідна країна – безпечна країна: як треба поводитися на дорогах» на базі КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» здійснював телеканал «ICTV», про що надав репортаж в денних новинах о 15-45 6 грудня 2017 року.

Кiлькiсть переглядiв: 398

Коментарi