• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Подарунок від видавництва «Грані –Т» читачам дитячої бібліотеки

Подарунок від видавництва «Грані –Т» читачам дитячої бібліотеки

2017-12-12

/Files/images/dityacha/Грані-Т.jpg

Давно районна бібліотека для дітей так не тішилася великим обсягам книжкових надходжень. Але ж і маємо нагоду! Видавництво «Грані-Т» зробило бібліотеці надзвичайно щедрий подарунок: 108 назв різножанрових, якісних, актуальних дитячих і підліткових книжок. Яскраві ілюстрації, багатство форматів, живее українське слово від знаних вітчизняних письменників і свіжі переклади зарубіжних авторів. «Грані-Т» - українське книжкове видавництво, засноване в лютому 2006 року в місті Києві. Молоде, однак вже досить самодостатнє видання працює в двох напрямках – культурологічному та дитячому. Асортимент видавництва охоплює творчість молодих вітчизняних талантів та вже давно відомі твори класиків української літератури.

Книжкова компанія має ряд нагород різного ґатунку, серед яких «Благодійник року», Гран-прі «Книга року», дипломи та відзнаки всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Понад 20 книг «Граней-Т» схвалені Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Серед найвідоміших книжкових серій видавництва – «Сучасна дитяча проза», «Життя видатних дітей», «Книготерапія», «Дівчата зі спорту», «Абетки», «Дивний Детектив – 08», «Золотий лелека», «Казки народів світу», «Українська дитяча класика», «Українська майстерня фантастики» та інші.

Уже зовсім скоро ці видання пройдуть обробку й будуть доступні всім охочим до літературних вражень читачам.

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi