• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В день Святого Миколая в районній бібліотеці відкрито ексклюзивну ялинку

В день Святого Миколая в районній бібліотеці відкрито ексклюзивну ялинку

2017-12-19

/Files/images/ekoyalinka/1 газялнк.jpg

Працівники районної бібліотеки, не тільки гарно справляють зі своїми прямими обов’язками - обслуговування користувачів бібліотеки цікавою книгою, вони постійно в творчому пошуку. Різноманітні заходи, які вони організовують супроводжуються виставками майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. А найкращі майстрині декоривно-ужиткового мистецтва Ольга Задворська та Юлія Душка, завжди можуть здивувати своїми виробами.

Традиційно, 19 грудня, до дня Святого Миколая, вже другий рік поспіль, для читачів районної бібліотеки, вони виготовили газетну ялинку. Єко ялинка -саморобка абсолютно звичайна, але своєрідна, так би мовити під старовину. Виріб з газет навіть легший ніж з паперу, проте зайняв деякий час для досягнення мети. Газетна ялинка – техніка, що стала особливо популярною сьогодні через її екологічність та оригінальність.

/Files/images/ekoyalinka/2 лозялнк.jpgЛісова красуня вийшла немаленькою – її висота 180 см, а діаметр 100 см, а на виготовлення 1245 конусів використано 278 старих газет. Символічною для ялинки є прикраса, яка увінчала верхівку ялинки – тризуб.

Така прикраса буде супроводжувати читачів бібліотеки впродовж всіх новорічних та різдвяних свят, буде додавати святкового настрою.

/Files/images/ekoyalinka/3 ялпрянк.jpg Майстриня Ольга Задворська організувала виставку-продаж новорічних розписних солодких медових пряників.

В цей день, ніби знаково, працівників районної бібліотеки вітали Володимир Миколайович, голова райдержадміністрації; Наталя Миколаївна, директор ЦБС, які є - як добрий Святий Миколай, що зігріває і оберігає будинок бібліотеки та всіх, хто в ньому знаходяться, роблять багато добрих справ для розвитку бібліотечної справи в районі.

Приємними були вітання Анатолія Лозового, начальника відділу культури і туризму рда, який побажав працівникам бібліотеки доброго здоров’я та з приходом свята Миколая і всіх наступних свят, нехай завітає добро, злагода та мир.

/Files/images/ekoyalinka/4 ялбіблга.jpgА всіх читачів бібліотеки запрошуємо помилуватись газетною ялинкою та надіємось, що наша нова і нестандартна, патріотично-просвітницька ялинка, маківку якої прикрашає тризуб буде приваблювати ще більше читачів у новому році.

Кiлькiсть переглядiв: 468

Коментарi