• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведено засідання літературної студії імені Олекси Влизька

Проведено засідання літературної студії імені Олекси Влизька

2018-02-08

/Files/images/ltstudya/l_2018/DSCN3804.JPG

7 лютого 2018 року в районній бібліотеці відбулося засідання літературної студії імені Олекси Влизька. Цьогорічне літературне об’єднання відкрив начальник відділу культури і туризму Шполянської райдержадміністрації Анатолій Лозовий. Він наголосив на таких питаннях: друк нових видань газети «Літературна Шполянщина», про події, які будуть висвітлюватися в подальших номерах, про вручення літстудійцям ювілейних медалей до 110-річчя від дня народження Олекси Влизька та про подальші плани співпраці з літстудійцями.

/Files/images/ltstudya/l_2018/DSCN3809.JPGЗ подальшим словом виступила директор Шполянської централізованої бібліотечної системи Наталія Мазур, яка представила нам Таїсію Галату, самобутню художницю, а також початківця в написанні поезій та прози. Таїса Григорівна ознайомила із своїми пробами пера. Це вірші «Допитливе дитинство», «Хмаринка», «Осінь», «Зайчик» та із прози «Спливають спогади дитинства».

/Files/images/ltstudya/l_2018/DSCN3815.JPGТакож на засідання була запрошена Надія Корольова, яка є упорядником книги Володимира Зданевича «Погляд крізь роки». Вона поділилася враженнями про написання цієї книги і зачитала деякі вірші із неї.
Члени літературної студії одноголосно підтримали пропозицію включити Таїсію Галату та Надію Корольову в ряди літстудійців.
/Files/images/ltstudya/l_2018/DSCN3813.JPG На засідання завітав шеф-редактор літературно-мистецького видання «Літературна Шполянщина» Віктор Кравченко, який наголосив на основних темах та публікаціях в наступних випусках газети.

По закінчення зібрання керівник літературної студії імені Олекси Влизька Ольга Гарбарук подякувала літстудійцям за співпрацю і побажала нових творчих успіхів.

Кiлькiсть переглядiв: 318

Коментарi