Зимові канікули в бібліотеці

2018-01-10

/Files/images/dityacha/kankuli/DSCN3563.JPG

Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята – з нетерпінням чекаємо зимових свят. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, Водохрище несуть із собою веселощі та розваги, ігри біля ялинки та на свіжому повітрі, танці та співи. Новий рік – найзагадковіше свято, яке відкриває нам світ добрих казок і неймовірних чудес. А також це завжди приємні сюрпризи та подарунки. Для школярів настає весела пора – зимові канікули. Традиційно в цей період районнна бібліотека для дітей організовує цікаве та змістовне дозвілля для своїх читачів.

/Files/images/dityacha/kankuli/DSCN3568.JPG 9 січня до бібліотеки завітали вихованці школи-інтернату та активні читачі бібліотеки. Для них бібліотекар Олена Бурмістрова провела вікторину «Сяйво новорічних та різдвяних свят». Питання вікторини були пов’язані зі звичаями і традиціями зустрічі Нового року, Різдва в Україні та інших країнах світу. Діти виявили неабияку обізнаність та ерудицію, активно відповідали на поставленні запитання. Найбільше припалиїм до душі жартівливі загадки.

10 січня до бібліотеки, на зустріч з казкою, завітали вихованці дошкільного навчального закладу «Ялинка». Малята залюбки прослухали казку Анатолія Григорука «Чого в Діда Мороза борода з кудельки», яка викликала щирий сміх і захоплення у дітлахів. А також вони переглянули мультфільми на зимову тематику: «Подарунок», «Дівчинка і зайці», «Новорічна казка».

По завершенню зустрічі діти адресували віршовані вітання бібліотекарям з Новим роком та Різдвом.

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi