• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Визначено лауреата літературної премії імені Олекси Влизька

Визначено лауреата літературної премії імені Олекси Влизька

2018-02-05

/Files/images/vlizko/vl_2018/DSCN3654.JPG

5 лютого відбулося засідання конкурсної комісії з присудження літературної премії імені Олекси Влизька. Премія заснована у 2008 році Шполянською райдержадміністрацією та Шполянською районною радою з нагоди 100-річчя від дня народження талановитого поета-земляка Олекси Влизька.

/Files/images/vlizko/vl_2018/DSCN3754.JPGЯк уже зазначалося, цьогоріч кандидатами на здобутття літературної премії були представники різних регіонів України, професіонали в галузі літератури. До конкурсу були допущені 11 кандидатів. На жаль, кандидат Тетяна Коноваленко, молода поетеса з Вінничини, вибула в зв’язку зі смертю.

За підсумками комісії з присудженння премії Лауреатом літературної премії імені Олекси Влизька , що присуджується за високохудожні літературні твори, сповнені життєствердності й духу новаторства, спрямовані на розвиток духовності, побудову незалежної демократичної України – стала Лілія Золотоноша за збірку поезій «Лише з тобою» (м. Київ).

/Files/images/vlizko/vl_2018/DSCN3757.JPGЛілія Анатоліївна член Національної спілки письменників України, кандидат філологічних наук, науковий співробітник Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

/Files/images/vlizko/vl_2018/DSCN3772.JPGВручення Диплома лауреата та грошової премії відбудеться під час проведення культурно-мистецьких заходів до 110-річниці від дня народження Олекси Влизька.

Щиро вітаємо Лауреата і зичимо нових творчих звершень!

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi