ПАМ’ЯТІ КОЛЕГИ

2019-02-19

/Files/федотівна.jpg

Сумна звістка облетіла весь район. Трагічно загинула наша подруга та колега, колишній заступник директора Шполянської ЦБС по роботі з дітьми

ПАРТАСЮК (Слабошпицька) Валентина Федотівна

Звіряча рука нелюда позбавила життя прекрасної, життєрадісної людини, щедрої на доброту серця, яка жила за законами дружби, вірності даному слову, вірності обраній справі. Не стало людини, яка дарувала тепло своєї душі усім, хто був поряд, завжди приходила на допомогу всім, хто цього потребував, завжди радувала своєю привітністю, була вірною подругою та порадницею. Дуже гірко, що ніхто не зміг її врятувати, ніхто не зміг їй допомогти у той страшний час.

Валентина Федотівна народилася 10 жовтня 1954 року в селі Мар’янівка Шполянського району в багатодітній родині. Після закінчення восьмирічної школи навчалася в Канівському культурно-освітньому училищі, після закінчення якого в 1973 році була направлена на роботу завідуючою Васильківської сільської бібліотеки. В зв’язку з переходом бібліотеки на централізовану систему обслуговування населення в 1977 році була переведена на посаду бібліотекаря центральної районної бібліотеки.

У 1983 році Валентина Федотівна закінчила Київський державний інститут культури ім. О.Корнійчука.

З 1979 року до 2013 року очолювала колектив районної бібліотеки для дітей.

За час своєї роботи в бібліотеці зарекомендувала себе сумлінним, дисциплінованим, висококваліфікованим працівником, вмілим організатором очолюваного колективу. Вона виділялася добрим ставленням до колег, вболівала за їхні долі, переймалася їхніми щоденними клопотами, прагнула допомагати чим могла і як могла. Добре знала бібліотечну роботу, особливо – роботу з дітьми. Прикладала багато зусиль і знань для поліпшення обслуговування населення книгою. Ввічлива, чуйна, користувалася завжди заслуженим авторитетом серед колег по роботі та працівників культури району.

Невблаганна смерть на 65-ому році життя стала непоправною втратою для всіх, хто знав і шанував Валентину Федотівну.

З глибокою скорботою висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу гіркої втрати – передчасної смерті Партасюк (Слабошпицької) Валентини Федотівни. Ми завжди будемо з вдячністю зберігати світлу пам’ять про неї, яка назавжди залишиться незагоєною раною у наших серцях.

Завжди добра, надійна, з постійним бажанням бути корисною людям – такою запам’ятається вона усім, хто її знав, хто з нею працював.

Нехай Господь і Божа Мати оберігають душу Валентини Федотівни і дарують Царство Небесне.

Нехай земля їй буде пухом.

Відділ культури і туризму Шполянської райдержадміністрації, працівники центральної районної бібліотеки, профком бібліотечних працівників району та всі бібліотекарі району

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi