• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Працівники бібліотек району відзначили Всеукраїнський день бібліотек

Працівники бібліотек району відзначили Всеукраїнський день бібліотек

2013-09-27

день бібліотек

27 вересня в читальній залі районної бібліотеки зібрались працівники бібліотек Шполянської централізованої бібліотечної системи з нагоди відзначення свого професійного свята. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

Нікому не секрет, що професія бібліотекаря не є легкою, але у соціальному плані вона надзвичайно важлива. Від праці бібліотекаря залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави, а в решті і її успішний розвиток.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Вони допомагають читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.

Із святом, чарівних жінок вітали та бажали міцного здоров’я, сімейного благополуччя, родинного затишку, а також вдосконалення професійних якостей.

Заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ольга Шпиця привітала працівників бібліотек та вручила грамоти: Лозуватська сбф бібліотекарі Кара Теняна Миколаївна, Воржбицька Наталя Іванівна;

бібліотекарю Водянської сбф Лесі Солдатенко.

Із словами привітання до учасників святкового заходу звернувся горлова районної ради Микола Тимошенко.

З нагоди свята грамотами відділу культури і туризму райдержадміністрації нагороджені: Наталя Броварська бібліотекар Станіславчицької сбф;

Лідія Сердюченко бібліотекар відділу організації і використання єдиного книжкового фонду центральної районної бібліотеки;Таїса Барвінок бібліотекар районної бібліотеки для дітей; Світлана Дуженко завідуюча методичним відділом районної бібліотеки; Ніна Кравченко методист районної бібліотеки;

Валентина Іщенко завідуюча юнацьким відділом центральної районної бібліотеки; Валентина Карандаш завідуюча відділом обслуговування районної бібліотеки; Олена Задніпряна бібліотекар Ярославської сбф; Валентина Іванкіна заступник директора по роботі з дітьми; Валентина Діденко бібліотекар Сердегівської сбф; Ніна Пенцак бібліотеквар Іскренської сбф

Директор ЦБС Наталя Мазур нагородила грамотою Ольгу Задворську художника районної бібліотеки

Алі Самойленко бібліотекарю міської бібліотеки грамоту вручила керуюча справами Шполянської міської ради Марина Кулішова.

Чоловічий вокальний квартет «Золота підкова» районного Будинку культури подарували велике задоволення від гарного співу, а працівник Інтернету Юлія Душка підготувала відеоролик про життя бібліотек майже за 50 років та привітали відеороликом з You tube «Це бібліотека»

Тож дозвольте ще раз поздоровити вас із цим святом і побажати щастя та впевненості у власних силах!

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi