• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Хто загинув за Вкраїну, буде жити у віках»

«Хто загинув за Вкраїну, буде жити у віках»

2015-02-17

/Files/images/yaroslavka/2_oij.JPG

/Files/images/yaroslavka/1_ghy.JPG17 лютого 2015 року в приміщенні Ярославського сільського Будинку культури відбувся вечір-реквієм присвячений Героям Небесної Сотні «Хто загинув за Вкраїну, буде жити у віках».
На захід був запрошений житель села Ярославка Олександр Швець учасник АТО, який перебував дома в період ротації в 10-денній відпустці, представники місцевої громади, школярі.
Ведуча вечора, бібліотекар сільської бібліотеки Олена Задніпряна розповіла присутнім про буремні події лютого 2014 року на Майдані, героїв «Небесної сотні», котрі у найважливіший момент пожертвували собою заради кращого життя всіх у нашій країні.
Учитель історії Ярославського НВК Анатолій Головкін надав інформацію про події, що відбувались з кінця 2014 року по даний час, про загиблих в зоні АТО наших земляків, випускників місцевої школи Андрія Тихолоза та Олександра Кондратюка.

/Files/images/yaroslavka/3_ijk.JPGПам’ять героїв було вшановано хвилиною мовчання.
В фойє Будинку культури було оформлено виставку «Слава Небесній сотні» з портретами героїв та їх біографіями. Протягом всього заходу горіли свічки пам’яті за загиблими.
Звучали патріотичні пісні у виконанні Світлани Задворньої та В’ячеслава Задніпряного. Учасники гуртка художнього читання Яна Красіліч, Ярослав Різник, Віталій Кушпиль, Альона Вінковська та Даша Сердюк читали вірші присвячені героям «Небесної сотні».
Всі учасники заходу прочитали разом «Молитву за Україну» ./Files/images/yaroslavka/IMG_0580.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi