• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Герої Небесної Сотні назавжди в серцях" ( про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

"Герої Небесної Сотні назавжди в серцях" ( про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

2015-02-18

/Files/images/sotnya/1_wsd.JPG

/Files/images/sotnya/2_oiu.JPGНа шляху до незалежності та свободи український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів та дочок Саме такими у цьому довгому списку стали Герої Небесної Сотні. Вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну - власне життя.

18 лютого в районній бібліотеці організовано вечір пам’яті «Герої Небесної Сотні назавжди в серцях»

/Files/images/sotnya/3_rfg.JPG Присутні шанували героїв хвилиною мовчання.

Учасники Революції Гідності, наші земляки Віктор Васильович Савчук, Віктор Леонідович Слюсар поділились з присутніми спогадами про героїв, які у вогні і диму на стихійних барикадах несхитно стали за честь, свободу, за вимріяну волю.

/Files/images/sotnya/6_uyt.JPG Пісні «Над землею тумани», «Мамо, не плач», «Материнська пісня», «Україна» присвячені Героям Небесної Сотні виконали Олександр Меркотан, Вікторія Верба,Оксана Скляр, гурт «Срібні струни».

Розповіді ведучих Надії Акацат та Тетяни Матвієнко та пісні, що виконувались аматорами супроводжувались відеороликами «Мамо, не плач…», «Пливе кача…»

Майдан став єдиним джерелом волевиявлення українського народу. Він змінив свідомість людей, пробудивши дух патріотизму. Революція Гідності змінила мільйони доль українців, загартувала мільйони сердець, забрала життя сотні героїв. Їхні імена назавжди увійшли в історію.

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi