«Бібліотека – територія єдності»

2016-07-28

/Files/images/veloprobg/DSCN3514.JPG

/Files/images/veloprobg/DSCN3547.JPG28 липня працівниками сільських бібліотек-філіалів сіл Веселий кут, Ярославка, Антонівка та Кавунівська було організовано велопробіг під назвою «Бібліотека – територія єдності».

Метою проведення такого заходу було привернути увагу громадськості сіл до бібліотеки, як унікального інформаційно-освітнього закладу, який є не тільки місцем збереження і розповсюдження інформації в книжковому вигляді, але і є багатофункціональним центром соціокультурного розвитку.
Бібліотекарі від села і до села, від бібліотеки і до бібліотеки на велосипедах, у вишиванках їздили , зустрічаючись із жителями сільських громад, активними користувачами бібліотек. Надавали ретельно підготовлену інформацію про роботу закладу, про можливості, які вона має на сьогоднішній день, про послуги, які надає,пропонували цікаві новинки своїм читачам, - щоб вони кожен день переконувалися, - що бібліотека це є інформація, знання, успіх.
/Files/images/veloprobg/DSCN3555.JPG В кожному селі бібліотекарі проводили зустрічі з представниками влади, місцевими жителями безпосередньо на робочих місцях, на вулиці, в дворах жителів сіл. Розповідали про можливості бібліотеки, пропонували ознайомитись із журналами і газетами, як для дорослих, так і для дітей. Популяризація періодичних видань набула особливої значущості. Цікавими на сьогоднішній день виявились журнали «Поліна», «Порадник жіночий», «Огородник», дитячий журнал «Куля», а також районні і обласна газети, газета «Порадник господаря».

/Files/images/veloprobg/DSCN3565.JPG Зустрічі з людьми були дуже цікавими і насиченими, бібліотекарі мали змогу завітати один до одного в бібліотеки і обмінятися досвідом роботи з колегами. Цим заходом ще раз було доведено, що бібліотека на селі є сучасним культурним, освітнім, інформаційним центром, який завжди чекає на свого вдячного читача.

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi