• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Бібліотекарі району відзначили Всеукраїнський день бібліотек

Бібліотекарі району відзначили Всеукраїнський день бібліотек

2017-09-29

/Files/images/30_veresnya/IMG_6355.jpg

Премудросте земна,бібліотеко !

Віват тобі, хранителько свята!

До тебе йдуть із близька, і з далека,

Щоб почерпнуть від тебе лиш добра.

29 жовтня, напередодні професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, в святково прикрашеній бібліотеці, зібрались бібліотекарі району, щоб відзначити кращих працівників.

Бібліотеки в наш час є справжніми осередками інформативної політики, де формується думка пересічних українців, від дітей до дорослого населення. Тільки тут, в затишних залах, поряд з книжковими полицями, новими глянцевими періодичними виданнями – ви дізнаєтесь про все нове і цікаве.

/Files/images/30_veresnya/IMG_6364.jpgКористувачі бібліотек, які прийшли один раз відпочити душевно, мають змогу сюди повернутись знову й знову.Шановні читачі бібліотек! Бібліотека, як і завжди, працює для Вас! Пам’ятайте, що тут Ви створюєте своє особисте майбутнє та майбутнє своїх дітей! Приходьте до Вашої Бібліотеки і вона стане для Вас привітною домівкою, зручним місцем для роботи, приємною вітальнею для спілкування з друзями та майданчиком для вирішення актуальних проблем, що Вас турбують. Адже саме у такий спосіб закладаються підвалини партнерських стосунків між бібліотеками, громадськими ініціативами, урядовими установами. Такі партнерства поціновуються міжнародною спільнотою і свідчать про рівень розвитку бібліотеки як суспільної інституції.

/Files/images/30_veresnya/IMG_6374.jpgПриємні слова вітання з професійним святом бібліотекарі отримали: від Володимира Потапенка, голови райдержадміністрації; Олександра Кузуба, голови районної ради та Лідії Татариної, заступника голови; Анатолія Лозового, начальника відділу культури і туризму; Наталії Мазур, директора районної бібліотечної системи; Лариси Сушко, голови профспілки бібліотечних працівників; Анатолія Берестецького, директора районного Будинку культури; Катерини Голобородько, активної читачки бібліотеки.

/Files/images/30_veresnya/IMG_6337.jpgПісенні вітання учасникам свята подарували аматори районного Будинку культури: Євгеній Лисенко « Співаймо друзі»; квартет «Срібна підкова» , «Медова нічка».

Працівник Інтернет-центру Юлія Душка підготувала відеоряд до свята.

Бажаємо усім читачам і працівникам бібліотек міцного здоров’я, сили і добра, віри у світле майбутнє і наснаги для його творення.

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi