Світ театру

2019-03-27

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и экран

Нет описания фото.

Нескінченно високі стелі, метушня в гардеробі, оксамитові вишневі крісла, зручні підлокітники, завіса з китицями, величезна кришталева люстра, яка переливається всіма кольорами, та просто незрівняна краса зали – все це зачаровує та викликає захват не тільки у дорослого глядача, а й у маленького. Адже саме у цьому приміщенні, що зветься театр, - відбувається справжнє чарівне дійство.

Всесвітній день театру – свято, яке з року в рік відзначають 27 березня з 1962 року. Святкують його не тільки актори, сценаристи постановники, але і абсолютно всі працівники театру, в тому числі гардеробники, бутафори, хореографи, освітлювачі, гримери і костюмери. Тобто, це свято стосується абсолютно всіх людей, які мають хоч найменше відношення до театру. Відзначають його для того, щоб зміцнити мир і поліпшити взаємини між країнами і народами. І це не дивно, адже мистецтво дійсно стирає межу в душах людей і об'єднує народи. Ну а театр, як синтез різних мистецтв, ідеально підходить для зближення людей по всьому світу.

Поринути в зовсім інший, казковий світ, ознайомитись з видами театру, історією його виникнення змогли маленькі читачі – вихованці ДНЗ «Ялинка». Для них бібліотекар відділу обслуговування дітей Таїса Барвінок провела годину мистецтва «Світ театру» та продемонструвала тематичну презентацію. Дітки переглянули фрагменти вистави на льоду «Попелюшка», та чудову лялькову виставу «Як книжечка в казковому лісі друзів шукала». Також змогли спробувати себе у ролі акторів театру тіней.
До садочка малята повернулись не з порожніми руками – кожен обрав для себе цікаву книжку та дитячий журнал.

На изображении может находиться: 8 человек, люди сидят и в помещении

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, экран, гостиная, стол и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и экран

На изображении может находиться: 1 человек, экран

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi