День здоров'я

2019-04-08

На изображении может находиться: 8 человек, в том числе Ольга Шпиця, люди улыбаются, люди сидят и в помещении

5 квітня в центральній районній бібліотеці ім. М.Томенка відбулося чергове засідання клубу «Твоє здоров’я» , приурочене до Всесвітнього дня здоров’я, яке в Україні відзначається 7 квітня.
Свято було засноване в 1948 році на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров’я. Мета святкування – підкреслити важливість здоров’я кожної людини і людства в цілому, пропаганда здорового способу життя та боротьба з поширенням різних захворювань.

Вперше святкування Всесвітнього дня здоров’я відбулося в 1950 році.
На засіданні клубу «Твоє здоров’я» виступили головний лікар центральної районної лікарні ім. братів Коломійченків Василь Уманець, лікар-ендоскопіст Оксана Домчук, лікар-нарколог Юлія Чорна, лікар-офтальмолог Віолетта Голуб та головна медична сестра кабінету формування здорового способу життя Тетяна Микитенко. Згідно з даними вчених, здоров’я залежить від багатьох чинників: більш ніж на 50 % воно обумовлено умовами і способом життя людини, на 40% – соціальними й природними умовами, на 10% воно обумовлене генетичними факторами.
Під час своїх виступів лікарі звернули увагу присутніх на основні фактори, від яких залежить стан нашого здоров’я та закликали присутніх пам’ятати, що здоров’я людей – у їх же руках!
Учасники заходу мали можливість поспілкуватися з лікарями, задати питання щодо здорового способу життя та отримати змістовні відповіді та поради спеціалістів.

На изображении может находиться: 1 человек, сидит, костюм и в помещении

На изображении может находиться: Оксана Домчук, сидит, стоит и в помещении

На изображении может находиться: 6 человек, люди сидят и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, стоит, экран и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, стоит, экран и в помещении

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi