З нагоди професійного свята

2019-09-30

На изображении может находиться: 20 человек, в том числе Людмила Шпонька, Татьяна Карая, Надія Коваль и Марина Резник, люди улыбаются, люди сидят и в помещении

Кожного року вересень приносить для бібліотечних працівників цікаві зустрічі, неповторні відчуття, яскраві емоції, нові сподівання. Адже саме наприкінці вересня вся Україна відзначає Всеукраїнський день бібліотек.

27 вересня 2019 року бібліотечні працівники району зібралися в приміщенні Шполянської центральної районної бібліотеки ім. М.Томенка, щоб відзначити своє професійне свято. Свято тих, хто зберігає і передає нащадкам найдорожче, що накопичило людство – інтелектуальний доробок, хто професійно виконує свої обов’язки і відкриває читачам красу і силу слова, несе їм «розумне, добре, вічне» - книгу.

На свято завітали й представники влади – заступник голови райдержадміністрації Ольга Шпиця та керуючий справами районної ради Сергій Гребенюченко, які привітали бібліотечних працівників з професійним святом, наголосили на важливості подальшого розвитку бібліотечних закладів Шполянщини, побажали усім подальшої плідної праці задля розвитку бібліотечної справи та розбудови і процвітання району та нагородили завідуючу відділом обслуговування Валентину Іщенко Почесною грамотою райдержадміністрації, а художника-оформлювача районної бібліотеки Ольгу Задворську - Почесною грамотою районної ради. Для всіх бібліотечних працівників вручили подарунок – чайники.

З вітальним словом до представниць прекрасної половини людства звернувся начальник відділу культури і туризму Шполянської райдержадміністрації Анатолій Лозовий , який вручив Почесну грамоту відділу культури і туризму бібліотекарю відділу обслуговування дітей Таїсії Барвінок та красивий, святковий торт, що було приємним сюрпризом для всіх бібліотечних працівників.

Слова вітання також прозвучали від директора районного Будинку культури Анатолія Берестецького та директора Сигнаївської музичної школи Ірини Підмогильної.

З привітанням з нагоди свята до всіх звернулася директор Шполянської централізованої бібліотечної системи Наталія Мазур, яка зазначила, що праця бібліотекаря благородна і потрібна людям, адже вміло підібрана книга спонукає людей на хороші справи, вчинки, будить любов до прекрасного, до творчих пошуків, пробуджує потяг до знань.

Приємно було бібліотекарям чути з вуст директора слова привітання, подяки за плідну працю та побажання нових творчих звершень на ниві бібліотечного просвітництва.

Гарним подарунком на свято стали пісенні вітання аматорів сцени, чоловічого вокального ансамблю Шполянського районного Будинку культури та директора Сигнаївської музичної школи Ірини Підмогильної.

Працівники центральної районної бібліотеки вітають всіх бібліотекарів, ветеранів бібліотечної справи та читачів зі святом. Міцного здоров’я вам, мирного неба, творчого натхнення і нехай завжди панує діалог вічного союзу «Бібліотекар-Книга-Читач».

На изображении может находиться: 2 человека, в том числе Ольга Шпиця, люди улыбаются, люди стоят, стол и в помещении

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi