ТВОРЧА ЗУСТРІЧ В БІБЛІОТЕЦІ

2019-12-11

Яскравий літературно-мистецький захід відбувся 11 грудня в Шполянській центральній районній бібліотеці ім. М.Томенка. На гостини до бібліотеки завітали член Національної спілки письменників України, лауреат міжнародної літературно-мистецької премії ім. П.Куліша, кліпмейкер, поет Олексій Тичко та провідна солістка народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Вільшанка» ім. С.С.Гулака-Артемовського, лауреат премії «Земля Богдана і Тараса Вкраїни вільної окраса» (2005 р.), лауреат фестивалю «Мости над Россю» (з 2012 по 2018 рр.) Ольга Хачбулагян.
Олексій Тичко відомий поет-пісняр, керівник Городищенського літературно-мистецького об’єднання , адміністратор літературного сайту «Натхнення».
Олексій Миколайович наш земляк, народився в м. Городище Черкаської області, там проживає й зараз. Автор трьох поетичних збірок: «Міжсезоння» (м.Черкаси, 2011 р.), «Нерозгадані сни» (м.Кременчук, 2013 р.), «Ілюзії ранньої осені» (м.Черкаси, 2017 р.). Автор 40 пісень, які виконуються на професійній сцені у співпраці з Оксаною Первовою-Рошкою, Йорданою Дранчук, Володимиром Гредоблянським, Ярославом Чорногузом.
Поет став одним з переможців всеукраїнського інтернет-конкурсу «Чумацьким шляхом». Лауреат Міжнародної літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша. Високої відзнаки удостоєний за поетичну збірку «Ілюзії ранньої осені», а також за популяризацію української пісні та відео-поезії.
Олексій Тичко також відомий як кліпмейкер. В його творчому доробку вже більше 200 кліпів.
Під час зустрічі поет розповів про свій життєвий та творчий шлях, про тематику своїх поезій, читав вірші. Протягом заходу звучали пісні на слова поета у виконанні провідної солістки народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Вільшанка» ім. С.С.Гулака-Артемовського Ольги Хачбулагян. Присутні щиро захоплювалися поетичними рядками та прекрасними піснями, які відкривають найпотаємніші куточки душі.
По закінченню зустрічі до всіх присутніх звернувся начальник відділу культури і туризму Шполянської райдержадміністрації Анатолій Лозовий, який висловив вдячність гостям за цікаву зустріч, чудову поезію та побажав натхнення творити на довгі роки.
Для читачів бібліотеки Олексій Миколайович Тичко подарував збірку своїх поезій.
Творча зустріч з поетом завершилася, проте спогади про незабутній вечір надовго лишатимуться в пам’яті шанувальників поезії.

На изображении может находиться: 1 человек, растение и в помещении

На изображении может находиться: 7 человек, в том числе Татьяна Карая и Людмила Шпонька, люди улыбаются, люди сидят и в помещении

На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди сидят, стол, ребенок и в помещении

На изображении может находиться: 5 человек, в том числе Ольга Шпиця и Анатолій Лозовий, люди сидят, стол и в помещении

На изображении может находиться: 3 человека, в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, в том числе Tanechka Tatiana, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: 8 человек, в том числе Анатолій Лозовий, Людмила Шпонька и Наталя Мазур, люди сидят и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещении

На изображении может находиться: 3 человека, в том числе Татьяна Карая, люди сидят, люди стоят, напиток и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и в помещении

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi