• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ОБРАНО ЛАУРЕАТА ЛІТЕРАТУРНОЇ ПРЕМІЇ «ЧАРІВНЕ ПЕРО»

ОБРАНО ЛАУРЕАТА ЛІТЕРАТУРНОЇ ПРЕМІЇ «ЧАРІВНЕ ПЕРО»

2020-02-05

На изображении может находиться: птица

5 лютого 2020 року в центральній районній бібліотеці імені Миколи Томенка відбулось засідання конкурсної комісії з присудження літературної премії «Чарівне перо» районного літературного об’єднання імені Олекси Влизька.

Нагадуємо, що літературна премія «Чарівне перо» присуджується за книги, збірки творів чи прирівнені до них публікації в періодичній пресі, що вийшли друком за останні два роки, не відзначені іншими преміями авторів – жителів Шполянського району.

Подання творів на конкурс на здобуття премії проводилося з 1 березня по 31 жовтня 2019 року.

Цього року на участь у конкурсі на здобуття літературної премії «Чарівне перо» зареєстровано було 2 кандидати у віковій категорії старше 30 років: Денисенко Любов Семенівна (збірка поезій «Більшого щастя немає») та Зеленюк Олександр Андрійович (збірка поезій «Не святі»). Кандидатури на здобуття літературної премії у віковій категорії до 30-ти років не було.

За підсумками конкурсної комісії з присудження премії переважною більшістю голосів лауреатом літературної премії «Чарівне перо» районного літературного об’єднання імені Олекси Влизька 2020 року стала ДЕНИСЕНКО Любов Семенівна з с.Матусів за збірку поезій «Більшого щастя немає».

Диплом лауреата, відзнаку та грошову премію буде вручено під час проведення заходів з нагоди дня народження Олекси Влизька 18 лютого 2020 року.

Вітаємо Любов Семенівну з перемогою !

На изображении может находиться: 4 человека, люди сидят, стол и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, сидит, стол и в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, в том числе Наталя Мазур, люди сидят и в помещении

Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi