• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вручено літературну премію «Чарівне перо»

Вручено літературну премію «Чарівне перо»

2020-02-18

На изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят и в помещении

17 лютого, в день народження нашого талановитого поета-земляка Олекси Влизька, в читальному залі центральної районної бібліотеки імені Миколи Томенка відбулась церемонія вручення літературної премії «Чарівне перо» районного літературного об’єднання імені Олекси Влизька.

Ведучі заходу Тетяна Гетьман та Тетяна Матвієнко ознайомили присутніх з життєвим та творчим шляхом Олекси Влизька, з історією започаткування премії «Чарівне перо». До слова, в 2018 році члени літературного об’єднання імені Олекси Влизька започаткували районну літературну премію «Чарівне перо» для підтримки місцевих поетів та прозаїків, молодих талантів, з метою відзначення та популяризації кращих літературних творів професійних і не професійних літераторів, які утверджують ідеали гуманізму, духовні цінності українського народу, ідеї незалежності. Премія встановлена в жанрах поезії і прози у двох вікових категоріях: до 30-ти років і старше 30-ти років.

Цього року відзнаки удостоєна поетеса з с.Матусів Денисенко Любов Семенівна за збірку поезій «Більшого щастя немає».

В присутності представників інтелігенції, поціновувачів поезії, працівників сектору культури та районної бібліотеки грошову відзнаку вручили голова Шполянської райдержадміністрації Коваль Наталія Миколаївна та спонсор – приватний підприємець Харченко Микола Миколайович. Диплом Лауреата та відзнаку «Чарівне перо» вручили заступник голови комісії з присудження літературної премії Наталія Миколаївна Мазур та голова районного літературного об’єднання імені Олекси Влизька Ольга Олександрівна Гарбарук.

Лауреата премії вітали голова райдержадміністрації Наталія Коваль, заступник голови комісії з присудження премії, директор Шполянської ЦБС Наталія Мазур, голова районного літературного об’єднання імені Олекси Влизька Ольга Гарбарук. Свої віршовані рядки, присвячені Л.Денисенко зачитала член районного літературного об’єднання, лауреат літературної премії імені Олекси Влизька 2015 року Любов Грушник. З вітальним словом до лауреата премії «Чарівне перо» звернулася директор публічної бібліотеки Матусівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Надія Коваль. Теплі та зворушливі слова прозвучали на адресу Л.Денисенко від її сина Сергія.

По закінченню зі словами вдячності до всіх присутніх звернулася Лауреат премії «Чарівне перо» Л.С.Денисенко. Вона презентувала присутнім свої вірші, які трепетно й душевно сприймалися присутніми і не залишили байдужим нікого.

Протягом заходу звучали пісні у виконанні дуету Бойка Станіслава та Бойко Вікторії з с.Лозуватка, викладача Сигнаївської музичної школи імені Івана Панасовича Шульги Ірини Таран та учениці школи по класу вокалу Бойко Вікторії.

Вітаємо Любов Семенівну з отриманням звання Лауреата літературної премії «Чарівне перо» та зичимо нових творчих перемог.

Організатори заходу висловлюють вдячність спонсорам, за сприяння яких відбулася церемонія вручення премії, приватним підприємцям Фоменку Борису Сільвестровичу, Харченку Миколі Миколайовичу та Мірошниченко Марині Володимирівні. Дякуємо за підтримку та розуміння !

А всіх бажаючих, хто хоче познайомитись з творчістю Лауреата премії «Чарівне перо» Денисенко Л.С. запрошуємо до бібліотеки.

На изображении может находиться: 3 человека, люди стоят, ребенок и в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят, экран и в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и экран

На изображении может находиться: 3 человека, цветок и в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, в помещении

На изображении может находиться: 8 человек, в том числе Наталя Мазур и Надія Коваль, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi