• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформаційний екскурс «Незрівнянний молоді час»

Інформаційний екскурс «Незрівнянний молоді час»

2020-06-26

Щорічно в останню неділю червня в Україні відзначається День молоді. Це свято започатковане на підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України.

З нагоди свята в юнацькому секторі Шполянської центральної районної бібліотеки ім. М.Томенка 26 червня відбувся інформаційнимй екскурс «Незрівнянний молоді час».

Бібліотекар сектору Олена Бурмістрова розповіла про історію виникнення свята та зазначила, що сучасна молодь йде в ногу з часом, активно розвивається, знає чого хоче від життя, вона смілива до експериментів та нових звершень. Перед молодим поколінням сьогодні відкрито багато можливостей: можна вчитись в різних навчальних закладах, відкривати свою справу, знайомитись з новими країнами. Причому, завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій, це все можна робити навіть не виходячи з дому. Кожен може обирати спосіб навчання, роботи та отримання інформації в залежності від своїх бажань і можливостей. Інформації сьогодні дуже багато і вона доступна всім. Активна молодь вдало використовує ці шанси.

Цього дня відвідувачі юнацького сектору мали нагоду ознайомитись з книжковою виставкою-пропозицією «Молодіжний книжковий мікс». На виставці представлена література, яка буде цікавою сучасній молоді і всім, хто відчуває себе молодим.

День молоді – це свято творчості і натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

Тож і святом Молоді !

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi