Ремонт фасаду бібліотеки

2016-12-05

/Files/images/710/IMG_4309.jpg

Користувачі районної бібліотеки, та й пересічні шполяни помітили, як змінився головний фасад районної бібліотеки. Приємно милує погляд сучасний вигляд приміщення, адже заміна вікон в бібліотеці створила не тільки гарний естетичний вигляд, до кімнат відділів бібліотеки потрапляє більше світла, вони гарно зберігають тепло.

Нещодавно бригада реставраційно-відновлювальних робіт підприємства «Євробуд» Володимира Плохути закінчили відновлення головного фасаду районної бібліотеки. Звичні темно-сірі кольори замінено на світлі,відновлено декоративну штукатурку, а білі вікна роблять приміщення гостинним, приємним.

Всього виконано роботи на суму 100 тис. грн.

Важливо відмітити, що ремонтні роботи продовжаться, як зовні так і всередині приміщення, адже кошти на ці роботи виділені, в сумі 150 тис. грн.

Тож, надіємось, що в наступному році читачі стануть відвідувати нашу бібліотеку не рідше, а її працівники приложать максимум зусиль, щоб організовувати нові більш цікаві масові заходи для них, та й книжковий фонд бібліотеки протягом року збільшився майже на 1,5 тис. книг.

І все це проведено завдяки спонсорам, меценатам, особисто голови райдержадміністрації Володимира Потапенка, голови районної ради Олександра Кузуба разом з депутатським корпусом районної ради, а організовує та координує цю роботу начальник відділу культури і туризму Анатолій Лозовий.

Працівники районної бібліотеки, особисто її директор Наталя Мазур , щиро вдячні за проведені роботи керівництву району, адже головне завдання облаштування міста, як Географічного центру України втілюється в наше повсякденне життя. Бібліотечне приміщення стане чи не головною прикрасою центру міста.

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi